Koekoeksjong
Het vorige boek, Oktober, vond ik erg goed. Ik was dan ook erg benieuwd naar eindelijk een nieuw boek van deze auteur. En toen die binnenkwam was ik helemaal blij, hij was lekker dik dus daar zou ik vast veel leesplezier aan beleven. Er wordt een vrouw als vermist opgegeven en Thulin en Hess worden op deze zaak gezet. Ze komen erachter dat de vrouw al een tijdje gestalkt werd. Daarna verdwijnen er nog meer mensen en wat is de link met een zaak van twee jaar terug? Dit verhaal zit zo goed in elkaar en is het van het begin tot het eind spannend. Het begint met een spannend proloog en daarna wil je alleen nog maar verder lezen. De dynamiek tussen Thulin en Hess is ook interessant en ook over hun priveleven kom je meer te weten, hierdoor voelen ze als “echt. Tijdens het verhaal zijn er verschillende plotwendingen waardoor ik weer op het verkeerde been gezet ben. De schrijfstijl is erg prettig, het boek is opgedeeld in delen en het heeft korte hoofdstukken die vaak eindigen met een cliffhanger. Kortom; een echte aanrader als je van dikke, spannende boeken houdt.