Jouw kind is de volgende

Cynthia 31 januari 2026
Dit boek is een samenwerking van M.J. Arlidge en Andy Maslen. M.J. Arlidge heeft al meerdere samenwerkingen gedaan maar dit is de eerste die ik lees en na het lezen van deze, ga ik zeker ook de andere boeken nog lezen. Het is een spannend verhaal wat je vanaf het begin in je greep houdt. De spanning wordt langzaam opgebouwd en de sfeer wordt steeds indringender. Je voelt de angst van de ouders en tegelijkertijd gaat er door je hoofd: Wat zou je zelf doen om je kinderen te beschermen? Het wordt heel realistisch beschreven. Je leest het vanuit meerdere perspectieven, dat maakt het verhaal interessant want je krijgt vanuit meerdere kanten de informatie. Het boek heeft korte hoofdstukken waardoor je ook door het verhaal heenvliegt! Een aanrader voor als je van psychologische thrillers houdt.

Meer recensies van Cynthia