Onze vakantie
Op de voorkant van het boek stond “Vakantiethriller”, dus besloot ik het tijdens mijn vakantie te lezen. Het verhaal kwam wat traag op gang. In het begin maak je kennis met alle personages en hun onderlinge verhoudingen. Er zijn behoorlijk wat personages, dus je moet echt je aandacht erbij houden. Het is daarom geen boek om te lezen op bijvoorbeeld een druk strand met veel afleiding. Door het grote aantal personages vond ik het lastig om in het verhaal te komen.
Het boek wordt verteld vanuit zowel het heden als het verleden, en boven elk hoofdstuk wordt duidelijk aangegeven in welke tijd je je bevindt. Er zijn veel geheimen die stukje bij beetje worden onthuld, maar ik miste echt de spanning in het verhaal. Het kabbelt allemaal een beetje voort. Toch heb ik het boek uitgelezen, omdat ik wilde weten hoe het afliep. Het las wel prima weg, maar het was uiteindelijk niet helemaal mijn boek.