Chris en Kiki haten kerst

Cynthia 04 december 2025
Chris en Kiki hebben beide een winkel die naast elkaar liggen in een winkelstraat. Ze hebben beide een hekel aan kerst (en aan elkaar) en worden uitgeloot om de jaarlijkse kerstmarkt in de straat te organiseren. Tijdens het lezen kom je erachter wat de reden is waarom ze een hekel aan kerst hebben. Het zijn twee leuke personages maar heel verschillend. Kiki is heel chaotisch en Chris is rustig en heeft alles strak georganiseerd. Het is zo leuk om over hun beide te lezen en hoe ze het samen gaan organiseren. Ook de vriendin van Kiki vond ik een erg leuk personage en voegde veel toe aan het verhaal. Het is niet alleen een heerlijk kerstverhaal maar ook een verhaal met diepgang en humor.

Meer recensies van Cynthia

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.