Storybook Ending
Als boekenliefhebber moet ik een boek met zo’n titel en cover lezen; het zag er direct heel uitnodigend uit. Het verhaal speelt zich af rondom een boekenwinkel waar de eenzame April besluit een briefje achter te laten voor de boekverkoper Westley, die in haar vaste boekwinkel werkt. Het briefje wordt echter gevonden door Laura, een alleenstaande moeder, die denkt dat het briefje voor haar is bedoeld. Hierdoor ontstaat een onverwachte briefwisseling tussen de twee vrouwen, waarbij ze allebei in de veronderstelling zijn dat ze iemand anders schrijven. Dit leidt tot komische situaties.
Het boek is een heerlijk cosy verhaal met leuke personages. Je voelt echt de sfeer van de boekenwinkel en het verhaal heeft mooie thema’s zoals liefde, vriendschap en natuurlijk de passie voor boeken. Het is echt een fijn boek om te lezen.