de Belofte waargemaakt

ik snap zeer zeker waarom dit boek niet gepubliceerd is eind jaren 90.
Alles wat er met het Engelse koningshuis was gebeurt was te vers.

Het is een heel mooi en spannende boek. het heeft van alles, een beeld via een journaliste genaamd Joanna, Zoë de actrice, een Koningshuis lid, een geheime agent. Dit boek brengt je spanning, verwondering en af een toe een traan. Een heel mooi boek waar je eerst even in moet komen.. daarna wil je het niet meer wegleggen ( dit ben ik als lezer inmiddels van haar gewend). Hoe verder ik in het boek kwam hoe meer ik af en toe dacht aan James Bond. Het laatste hoofdstuk heeft me zo verwonderd dat ik uiteindelijk echt in verbazing viel.

Meer recensies van De gelezen boeken van mare