mooi en meeslepende deel 2 van de serie

Hierin lezen we waar Ally was tijdens de “begrafenis” van pa Salt.
Nadat ze Pa Salt verliest probeert ze door te gaan met haar leven als ervaren zeilster. Als ook haar grote liefde overlijdt op het water, verafschuwt ze haar oude leven. Ze besluit om de informatie die ze van haar overleden adoptie vader heeft gekregen verder uit te zoeken en gaat opzoek naar haar eigen familie historie. Dit brengt haar naar Bergen in Noorwegen. Na alle ellende is er toch een hele mooi wending.

Weer een heel mooi meeslepend boek en de vraag blijft, welk werk deed Pa Salt waardoor hij de hele wereld over kon reizen om de meisjes met een hele mysterieuze achtergrond te adopteren.

Meer recensies van De gelezen boeken van mare