" droom zoektocht" beschreven
In het boek word het leven van 4 vrouwen beschreven: Emily in 1912, Mary Grace 1939, Hillary 1968 en Charlotte in het heden. Waar je in het begin letterlijk switcht tussen 2 personen word het Later geleidelijk meer vloeiender samen gevoegd.
Mijn laatste lees dag heb ik 100+ bladzijdes gelezen. Al met al een mooi boek waar je heerlijk in wegdroomt, hoopt dat het jou ook mag overkomen als je een trouwjurk zoekt en vooral echt hoopt dat zo iets moois heeft plaats gevonden
Een mooie christelijke feel good roman waarin zowel het heden als het verleden heel mooi in word beschreven. Het geloof speelde geen beladen rol in het boek.