boeiend en onvoorstelbaar

In januari 2020 was mevrouw van de Perre uitgenodigd bij het programma DWDD Special.
met haar zelf geschreven levens verhaal wetend dat ze geen schrijfster is.
Door haar integere manier van vertellen was mijn interesse gewekt.

Ik heb wel verhalen gehoord over de 2de wereld oorlog maar dat ze toen zo onmenselijk waren had ik niet voor ogen. Maar ook vol respect voor de gene die wel in het verzet durfden te gaan en daardoor ook wisten dat ze iedere dag hun leven op het spel zette. Het blijft bij ieder verhaal dat ik lees of hoor, mij verbazen hoe mensen zich voor een karretje hebben kunnen laten spannen om deze gruwlijkheden uit te voeren.

Meer recensies van De gelezen boeken van mare