Heel aardig boek, tot het einde
Ik heb het boek over het algemeen met plezier gelezen tot het einde. Toen kregen we toch nog het klassieke verhaal van langs elkaar heen leven, vreemdgaan en elkaar weer overwinnen. Dat was mij iets teveel van het goede.
Wat erg leuk was om te lezen waren de missies en de doelen die daarin gesteld werden. Een leuk kijkje in de keuken van defensie waar mogelijk (zonder geheimen te openbaren) En uiteraard wat al bekend was: je moet een enorme doorzetter zijn wil je bij specialistische groepen kunnen komen.
Sander, bedankt dat je ons land hebt gediend! Ook al ging dat misschien hier en daar ten koste van jezelf en je gezin. Je hebt gezorgd voor een wat veiliger wereld, iets wat we voor vanzelfsprekend aannemen maar wat het niet is.