Misschien wel het leukste deel uit de C serie!
Met Censuur is er weer een fantastisch deel uitgekomen in de C serie. Na de eerste 3 delen gelezen te hebben, moest ik uiteraard dit deel ook lezen. Het verhaal begint in deel 1 en loopt in de delen 2 en 3 gewoon door. In deel 4 krijgen we het verhaal vanuit een ander personage als in de eerdere delen. Dit maakt het lezen leuk en afwisselend ! Ik heb niet veel Nederlandstalige boeken omdat ik de Engelse taal mooier vind maar voor Esther vd Ham maak ik een uitzondering !
Over het boek: Lisa is een journalist die de waarheid hoog in het vandaal heeft staan. Ze heeft een verhaal gevonden en publiceert dit met haar eigen naam eronder . Dit levert een gevaarlijke situatie op waarin zij moet onderduiken bij familie. Niemand die weet waar ze is. Of toch wel ? Er gebeuren vreemde dingen en dan verdwijnt haar nichtje Floortje. De boodschap is duidelijk, Lisa tegen Floortje. Wat gaat er gebeuren ? Wie is de dader ? Komt Floortje thuis ? Zal het goed komen ?
Ik raad de hele serie aan !
En wacht met spanning op deel 5 <3
Ik raad de hele serie aan !
En wacht met spanning op deel 5 <3