Heerlijke hockey romance

dewireadsbooks 25 december 2025
Grumpy darling is het vervolg op Rival Darling en het is alweer een heerlijke hockey romance.

Het boek gaat over Grayson en Paige, die elkaar van kleins af aan kennen en zonder dat ze het van elkaar weten, toch wel allebei een oogje op de ander hebben. Als blijkt dat Paige haar eerste zoen op haar bucketlist heeft staan, wil ze dat Grayson haar gaat helpen met hoe ze dit moet aanpakken.

Ik vond de dynamiek tussen Grayson en zijn broers m.b.t. deze lessen echt hilarisch en heb hier dan ook echt van genoten. Wat ik een beetje jammer vond was dat het plot eigenlijk in hoofdstuk 1 kon worden opgelost als ze gewoon eerlijk tegen elkaar waren, maar het was ook weer leuk om te lezen hoe ze allebei realiseerden wat ze voor de ander voelen. De schrijfstijl was heel prettig om te lezen en de bijpersonages maken dit boek echt compleet. Ik heb het boek 3 sterren gegeven en raad hem zeker aan als je opzoek bent naar een luchtige romance!

Heel erg bedankt HarperCollins voor het recensie-exemplaar!

Meer recensies van dewireadsbooks