Mama is boos
Een vermakelijke roman met onverwachte plottwists en een gaaf slot.
In het begin moest ik wennen aan de schrijfstijl. Ik vond het wat oppervlakkig, maar dit kan ook liggen aan de vertaling.
De stukjes colomn van Debbie vond ik erg grappig en later valt het kwartje hoe dit zit.
Sommige stukjes in het verhaal vond ik wel een beetje gek. Bijvoorbeeld: Debbie kweekt papaverbollen in de tuin, maar zegt tegen iedereen dat het anemonen zijn. Dan nodigt ze wel een tuinmagazine uit om foto’s te maken. Tuinliefhebbers zien echt wel dat dat geen anemonen zijn!’
En ook het verhaal van haar sandwiches waar het boekclubje voedselvergiftiging van krijgt. De dames eten als eerste haar sandwiches. Debbie en Hayley niet. De dames worden meteen ziek en vinden het niet verdacht?
Al met al een leuk verhaal voor tussendoor.
Al met al een leuk verhaal voor tussendoor.