echte young adult

Didi712 28 oktober 2019
Ik ben op het moment helemaal verslingerd aan de young en new adult boeken. Ik heb er al heel wat verslonden en zo stond ook deze serie door haar lovende recensies op mijn bucket list. Het verhaal heeft een boodschap en is vlot geschreven. Bij vlagen wordt je helemaal meegezogen in het verhaal, vaart, romantiek ... heerlijk. Maar soms is het bijna kinderlijk geschreven en dat ging mij storen waardoor het verhaal steeds minder ging boeien. Helaas (lang geen) 5 sterren voor mij. Persoonlijk denk ik dat dit boek misschien echt bedoeld is zoals een young adult bedoeld is nl voor de young adult lezer, en helaas pas ik niet meer in die categorie. Dus voor de jonge lezers onder ons zeker een aanrader! En voor de niet meer zo piep lezers met een young/new adult verslaving zoals ik... adviseer ik een boek van Colleen Hoover of Elle Kennedy.

Meer recensies van Didi712