Leuk, kort, verhaal om in een teug uit te lezen!
Ik mocht van Vrouwenthrillers en de Crime Compagnie het e-book ‘Strandhuis’ van Inge van Prooijen lezen in ruil voor een recensie , waarvoor hartelijk dank!
Inge heeft jarenlang in de psychiatrie en verslavingszorg gewerkt. In haar boeken zie je de complexiteit van het menselijk brein terug en neemt ze ons mee in haar spannende fictie verhalen.
Het boek strandhuis is een kort boek, wat ik in een teug vol spanning uitgelezen heb.
De personages uit het vorige boek ‘De bonusmoeder’ komen terug. Echter hoef je dit boek niet gelezen te hebben om helemaal op te gaan in ‘het Strandhuis’ en de personages goed te leren kennen.
Nena gaat op vakantie naar Malaga in een groot strandhuis met haar vriend Diederick en zoontje Benjamin. Daarnaast gaat zijn ex Celeste mee, met alle strubbelingen die daaruit voortkomen. Nena houdt van gezelligheid, en nodigt familie vriend Pieter met zijn zoontje Casper en Nena’s vriendin Karlijn en haar twee zoontjes uit. Wat een gezellige en ontspannen vakantie had moeten worden loopt totaal anders. Onverwachte wendingen maken dat je door wil lezen en gaat speculeren wie of wat volgt.
Ik geef dit boek 4 ⭐️. Hopelijk volgt er een vervolg met dezelfde personages, in een goed dik boek!