Fijn deel in de reeks!

elinevandm 04 juni 2025
Het geheim is het tweede deel in de Briar U serie van Elle Kennedy. Ik las eerder al De jacht in deze reeks en gezien dat me beviel, wou ik graag verder in deze reeks. Brenna en Jake zijn concurrenten als het aankomt op hockeyvlak. Brenna’s vader is coach van Briar en Jake speelt voor de aartsrivaal. Het is dus uitgeloten dat deze twee iets met elkaar beginnen. Toch is dat wat er gebeurt als Brenna solliciteert voor een stage bij een TV-station. Daar lijken ze niet echt oog te hebben voor Brenna tot ze de naam van Jake noemt. Door te doen alsof ze een koppel zijn, wordt Brenna ineens een pak interessanter voor de baas van het TV-station. Jake en Brenna groeien dichter naar elkaar toe, maar zoals je kan verwachten komt de relatie uit en is het hek van de dam. Het geheim is vlot geschreven, uiterst vermakelijk en het kostte me moeite om het neer te leggen. Opnieuw een prima deel in een fijne serie. Het doet uitkijken naar het volgende deel in deze reeks. Voor het geheim geef ik 4.5 sterren.

Meer recensies van elinevandm