Zwarte weduwe
De zwarte weduwe
Julia een knappe single heeft in de liefde geen geluk. Alle mannen waar ze verliefd op is, vinden op een verdachte manier de dood. Is Julia een moordenares, of is er een andere dader? Als Julia naar een reünie gaat van school komt alles in een stroomversnelling als Bianca en Jan vermoord worden teruggevonden. Julia is de hoofdverdachte, als de inspecteurs haar verleden uitspitten en alle overleden mannen ontdekken is er voor hen geen twijfel mogelijk, Julia is wel degelijk de dader! Het boek is spannend, leest heel vlot en Vicky heeft een zeer aangename schrijfstijl. Het boek is voor mij zeker 5 sterren waard. Ik heb er echt van genoten, het is een aanrader!