Een heerlijk tussendoortje gevuld met zowel diepgang als humor
Mijn eerlijke mening:
In 'In jouw voetsporen' lezen we het verhaal van Maddie die samen met haar hond Ellie op vakantie is in de Belgische Ardennen. Ze heeft te dealen met een groot gemis, en probeert troost te vinden door de plekken te bezoeken waar haar vriend zo gelukkig was. Aangezien Maddie niet echt beschikt over richtingsgevoel én ze een beetje onhandig is, gaat niet alles van een leien dakje... Op een nogal bijzondere manier leert ze Arjen en zijn hond Mango kennen.
Vanaf de eerste bladzijde zat ik helemaal in het verhaal. Als hondenliefhebber heb ik erg genoten van Ellie en Mango! De stukjes waarmee de hoofdstukken begonnen vond ik een hele leuke toevoeging.
Marloes heeft een vlotte, beeldende en humoristische schrijfstijl. Ze weet de personages en omgeving zo te beschrijven dat het verhaal voor mij tot leven komt. Dit in combinatie met de korte hoofdstukken zorgde ervoor dat ik door het verhaal vloog! Leuk trouwens om te lezen dat het verhaal gebaseerd is op gebeurtenissen uit het leven van Marloes zelf!
Kortom, 'In jouw voetsporen' is een heerlijke feelgood met onderwerpen als verdriet, gemis, vriendschap, zelfreflectie en liefde. Een heerlijk tussendoortje met zowel diepgang als humor!
Eindconclusie ⭐⭐⭐⭐