Vermakelijk

FadiAnthonio 17 november 2025
Juice gaat over een vrouw die onverwacht betrokken raakt bij een groot geheim dat steeds meer uit de hand loopt. Terwijl ze probeert haar eigen leven op de rails te houden, raakt ze verstrikt in roddels, spanningen en keuzes die steeds zwaarder beginnen te wegen. Het verhaal zit vol vaart en speelt zich af in een wereld waar de waarheid en de sensatie soms gevaarlijk dicht bij elkaar liggen.

Dit was de eerste keer dat ik een boek van Heleen las en ik was echt verrast. Het leest zó makkelijk weg en het is veel beter geschreven dan ik had verwacht. Het verhaal is sterk, lekker vlot en heeft precies genoeg spanning om je nieuwsgierig te houden. Wat ik ook leuk vond, is dat er meerdere onderwerpen in terugkomen, waardoor het verhaal breed en afwisselend blijft.

Een fijn boek voor tussendoor en zeker de moeite waard.

Meer recensies van FadiAnthonio

Madison is de perfecte vrouw, met het perfecte gezin en het perfecte leven waar iedereen van droomt. Alleen is het één grote leugen... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.