geweldig!

FadiAnthonio FadiAnthonio
16 mrt 2024

Dit boek kwam ik toevallig tegen op TikTok. Het is cool dat een “beginnende” schrijver zijn eigen eerste boek uitbrengt en sociale media hem helpt om het te laten slagen. Daarnaast vind ik het extra leuk dat de schrijver in dezelfde stad als ik woont.

"Lijken liegen niet" vertelt het verhaal van een groep vriendinnen met een groot geheim: de dood van hun beste vriendin. Ze dachten dat alleen zij het wisten, maar blijkbaar zijn er meer mensen op de hoogte. Wanneer de waarheid dreigt uit te komen, gaat de anonieme dader alles op alles zetten om gerechtigheid te brengen voor hun overleden vriendin.

In het begin vond ik het boek een beetje langzaam op gang komen, maar hoe verder ik las, hoe sneller ik het uit had. Het is spannend en je wil steeds weten wat er gaat gebeuren. En het beste van alles? Je blijft tot het eind met veel vraagtekens achter!

Als je van spannende boeken houdt, is dit zeker een aanrader! En goed nieuws: het vervolg is er ook al! Dit boek wordt nu ook in het tweede kwartaal van de leesclub gelezen, ik ben benieuwd wat de anderen van dit boek gaan vinden en of ze net zo enthousiast als ik zijn

Meer recensies van FadiAnthonio