Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

prima!

FadiAnthonio 26 mei 2023
Ik ben denk ik zo'n 2 maanden geleden begonnen aan dit boek en heb hem nu pas afgerond. Destijds plaatste ik dit boek op mijn story en daar kwamen best veel reacties op, voornamelijk met de vraag of het aan aanrader is: ja! @charlottelabee haar boek is een goed boek!

Je brein staat constant an door veel verschillende prikkels, denk bijvoorbeeld aan social media, prestatiedruk en het altijd "an staan". Het boek neemt je in vier hoofdstukken mee in alles wat te maken heeft met je brein. Als je het interessant vindt om meer te weten te komen over je brein dan is het boek zeker een aanrader! Je kriigt vooral in de eerste drie hoofdstukken heel veel informatie, wat best interessant is omdat je hoe dan ook situaties gaat tegenkomen die je zal herkennen.

Aan het eind (in hoofdstuk 4) word je meegenomen in een plan van 10 weken, waarbij je werkt aan een brein met meer rust, balans en energie. Ik heb persoonlijk dit plan overgeslagen, omdat er nogal veel werd herhaald van de vorige hoofdstukken.

Raad ik het boek aan? Zeker! Als je van informatieve boeken houdt, dan is dit boek voor je weggelegd.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van FadiAnthonio

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.