Goed vervolg van deel 1 in de Carnivia trilogie
Het is al weer 4 jaar geleden dat ik deel 1 las, dus heel veel kon ik me daar niet van herinneren.
Dat deel ga ik net als dit tweede deel 4 sterren. De enige overeenkomst is dat ook in dit deel de hoofdrol wordt vervuld door Kat Tapo en dat de CIA een belangrijke rol vervult.
Het begint met een Amerikaans meisje - Mia - dat ontvoerd is. Er verschijnt dan op Carnivia.com een onthutsend filmpje waarin de op dezelfde manier wordt behandeld als de aanpak van de CIA met haar nog niet berechte personen. Omdat de CIA dat geen martelen noemt is het bij Mia dus ook geen martelen, terwijl het natuurlijk wel is. Het lijkt te gaan om een actiegroep die probeert de bouw van een Amerikaanse kazerne probeert tegen te houden. Er wordt zelfs een lijk, nou ja meer een skelet, op de bouwplaats achtergelaten. Omdat dat een oud skelet is, dreigt er een enorme vertraging van de bouw te ontstaan, dus wordt de link naar dezelfde actiegroep gelegd.
Spannend verhaal dat naar deel 3 verlangd, maar wat blijkt: dat is nog niet vertaald en dat terwijl de Engelse versie al in 2015 is verschenen.