Mooi verhaal
'Het geheime kistje van Elle' is het 1ste boek dat ik van Aline van Wijnen lees. De cover sprak mij enorm aan en dus had ik hoge verwachtingen.
Het boek begint veelbelovend en blijft boeien tot het einde. 2 verhaallijnen: heden waarin Janna een kistje vindt in het huis van haar oma na het overlijden. Ze gaat op zoek wat de betekenis is van de inhoud en zo komen we terecht tijdens WOII in Wit-Rusland.
Een vlot verhaal, interessant als je iets meer wil weten over het verzet maar jammer, soms vond ik het wat langdradig worden.
Zoals verwacht komen de 2 verhaallijnen mooi samen op het einde maar het plot was wel wat mager.