Leuk weerzien met Sara en Will
Het was al een tijdje geleden dat ik nog iets gelezen had in deze reeks en het was zeker niet moeilijk om alle vermelde feiten en personages uit vorige boeken weer te volgen.
Ik vind wel dat dit boek niet het beste is uit de reeksen met Sara Linton en Will Trent. We volgen 2 verhaallijnen: er gebeuren enkele moorden die nauwe gelijkenis vertonen met slachtoffers van enkele jaren terug. Deze dossiers worden opnieuw heropend.
Sommige delen kwamen bij mij nogal langdradig over, zelfs het allerlaatste hoofdstuk kon in mijn ogen wat korter. Het plot is uiteindelijk wel spannend en wordt ontrafeld aan een vlug tempo maar toch heb ik al betere boeken gelezen van Karin Slaughter.