The King's Men

GitteSteurs 29 januari 2026
Neil Josten wist dat hij niet zou overleven tot het einde van het schooljaar. Toch probeert hij zich hier meer en meer tegen te verzetten wanneer hij meer redenen krijgt om voor te leven. Hij weet dat het geen goed idee is om zich aan iemand te binden en toch kan hij niet weglopen van Andrew. Hij doet zijn best om Riko een stap voor te blijven, maar Riko is niet de enige die uit is op Neils leven.

Dit was een heftig verhaal, maar het was ook zo goed. De spanning werd enorm hoog gedreven en ik wilde steeds weer weten wat er ging gebeuren. Het boek is haast niet neer te leggen. Neil en Andrew zijn ook eindelijk samen en I’m so here for it.

Dit is zeker niet voor iedereen. Bekijk zeker de trigger warnings voor je begint te lezen. Voor mij was het een geweldige afsluiter van de trilogie, het beste boek tot nu toe. Ik ben benieuwd naar de volgende verhalen binnen deze wereld.

Tropes: found family, problematic children
Trigger warnings: Torture, violence, murder, child abuse, sexual assault

Meer recensies van GitteSteurs

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.