Mind blown

Grita 01 april 2025
Wauw Nicole wat een super goede tweeluik heb je geschreven. Ik ben er nu een aantal weken na het uitlezen van het tweede deel nog gewoon stil van.

waar gaat het boek over:
Ysabel is altijd de stoere, avontuurlijke en onverschrokkene geweest. Dit verandert als ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is. Hierdoor belandt ze op een nog veel gevaarlijkere plek. Is het een nare droom, of is dit echt? Hoe langer het duurt, hoe sterker haar overtuiging dat het echt is en dat het haar einde wordt.
De enige houvast die ze nog heeft is een lieve witte kat genaamd Daisy, en de herinneringen aan haar geliefde Vince. De laatste keer dat ze hem zag, heeft hij haar afgewezen. Maar als hij zou weten wat er nu met haar gebeurt, zou hij haar wel komen redden….. toch? Ook al zal ze nooit meer de vrouw worden die ze was. Ook al zal hij haar verachten. Ook al zal het haar hart helemaal opnieuw breken.
Zodra dat bekend werd dat het tweede deel uit zou komen, kon ik dan ook niet wachten om deze te bestellen. Want wat het eerste boek met mij had gedaan….de gedachte was dan ook: is het mogelijk om nog een keer omver te worden geblazen door een steengoed boek? Het antwoord is dan ook meer dan JA! Want WAUW Nicole….. ik ben gewoon weer compleet omver geblazen door het geweldige verhaal wat je hebt geschreven. Niet alleen het verhaal, maar gewoon het hele boek op zich.

Het is ondertussen twee weken geleden dat ik het boek heb uitgelezen, en dat ik het even kon laten bezinken, maar ik ben er gewoon nog steeds stil van, wat een geweldige tweedelige serie is dit… ik kan dan ook niet anders dan gewoon opnieuw 5 sterren te geven.

Het is een boek wat je echt in duet moet lezen. Dus heb je mijn monster nog niet gelezen en wil je dit deel lezen. Pak dan eerst mijn monster, voordat je met het monster in mij verder gaat. Tevens zit er ook op dit boek een “triggerwarning”. Je bent gewaarschuwd!!

Meer recensies van Grita