Emotionele rollercoaster
Wat een emotionele rollercoaster was dit verhaal over de alleenstaande lerares Lauren die een kindje wil adopteren. De auteur neemt ons mee in een liefdevolle relatie die zich voorzichtig ontwikkelt, maar ook in de complete verwarring en de pijnlijke beslissing van Lauren. Het verhaal wordt verteld vanuit het ik-perspectief in de verleden tijd. Het leest heel prettig en soepel. Het is geschreven met een flinke dosis humor, maar met net zoveel fijngevoeligheid als de situatie daarom vraagt. Vanaf het begin ben je als lezer nieuwsgierig en betrokken. De schrijfster weet ook goed hoe ze een sfeer moet neerzetten. Je bent erbij als ze de lichtjes van de kerstboom aansteken en bij het kerstavond-krab-diner. Heel modern zijn de app-berichtjes tussendoor. Het is absoluut geen zoet boek, terwijl het wel romantisch is. De hoofdpersonen zijn niet perfect, maar toch komt het goed. Lauren is heel menselijk met haar verlangens en worstelingen met haar familie en Joshua is de geduldige held. Nicole Deese heeft me laten lachen en laten huilen. Dit boek is een absolute aanrader en ik hoop nog veel van haar te mogen lezen.