Spannend en onverwacht
Spannende thriller van Nicole van der Spek. Ik had nog niet eerder een boek van haar gelezen, dus was erg benieuwd.
Het betreft een boek vol familierelaties, familiegeheimen in een setting waar iedereen elkaar kent. Eén beslissing in het verleden heeft vergevorderde consequenties in de toekomst. Je leeft mee met de personages tot op het eind de waarheid toch anders blijkt te zijn dan verwacht. Je voelt de dreiging, maar tot het laatst van het boek blijf je als lezer in het duister tasten. Het is een boek wat je door moet lezen om het verhaal niet kwijt te raken. Ik heb dit boek met veel plezier gelezen.