Duidelijk, leesbaar en heel toepasbaar
Tess Keizer heeft een heel mooi boek geschreven over leiden vanuit je hart. een geheel andere manier van leiding geven/nemen over je bedrijf of je eigen leven. Volgens de gebaande paden gaat leiding geven vaak vanaf bovenaf. Dit boek verteld je hoe je kunt leiding geven vanuit je hart, zonder jezelf voorbij te lopen. Zonder weg te drijven van wie jezelf bent omdat je je aan allerlei targets wilt houden. Deze manier van leiding geven gaat over hoe je vanuit je eigen power samen met je team de behaalde doelen kan halen. Alle besproken informatie is ook in zijn geheel toepasbaar op je eigen leven of binnen je gezin. Handige tools, contemplaties om te voelen van waaruit je wil leiding geven.
Veel achtergrondinformatie die in leesbare taal geschreven is. Voor mij als moeder zonder bedrijf vind ik dit boek ook heerlijk om toe te passen in mijn eigen leven. Het heeft me vele stappen vooruit gebracht. De bonus gaf nog een fijne hartcoherentie oefening mee die je kon doen online. daar schrijft ze ook interessante informatie over hoe je dat kan toepassen in je dagelijkse bestaan.
Al met al een aanrader.
Al met al een aanrader.