Must voor puberjongens

HMarcus 03 juli 2024
Mooie neutrale omslag in goede opmaak. Geen schreeuwerig gedoe. Die eerste indruk is ook de voorbode van het gehele boek. Het is in soepele leestaal geschreven, neutraal zonder standpunten met betrekking tot goed of fout. De gegevens worden ondersteund met cijfers uit onderzoeken. Je voelt de kennis van de schrijver die zelf uroloog is en gedegen onderzoek heeft gedaan, ook richting geschiedenis. Ondanks dat de schrijver van Noorse afkomst is, is het ook goed geschreven voor de nederlander. Alles in het boek wordt benoemd zonder dat het tenenkrommend of schamend voelt. Nuchter woordgebruik met hier en daar een klein beetje humor. Ik had niet verwacht dat er zoveel informatie over de penis te schrijven viel. Ik denk echt dat je als puber jongen dit boek moet lezen, je leert daarin zoveel over jezelf. Het zal heel wat onzekerheden wegnemen, daar ben ik zeker van. Echt een aanrader dus.

Meer recensies van HMarcus