Blogtour - oog om oog, tand om tand.
Oog om oog, tand om tand - Patricia Louisa Rutten
⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik werd benaderd door Patricia met de vraag of ik haar boek wilde lezen en recenseren.
Oog om oog, tand om tand is Patricia’s debuut.
In het boek neemt Patricia je mee in het leven van Louise en Harry.
Louise, een afgestudeerde criminologe, die de wijde wereld intrekt na een paar teleurstellende sollicitaties en omdat ze niet goed weet wat ze wilt.
Harry kent geen goede start in zijn leven en woont samen met zijn broer Tom bij zijn lieve grootmoeder. Hij probeert na een traumatische gebeurtenis zijn leven terug op rails te krijgen.
Het boek wordt verteld in wisselend perspectief. Als lezer vraag je je al snel af hoe de levens van beide hoofdpersonages het pad kruisen.
Het boek kent relatief korte hoofdstukken, die vlot doen doorlezen. Er komen echter wel heftige onderwerpen aan bod, die je doen nadenken.
De emoties die ik met dit boek ervaar is intens, maar soms ook hartverscheurend.
Toen ik het boek binnen kreeg, begreep ik de betekenis van de cover niet meteen, maar nu ik het heb uitgelezen vallen alle puzzelstukjes in elkaar.
Patricia, bij deze wil ik je hartelijk bedanken om te mogen deelnemen aan de Blogtour van oog om oog, tand om tand.
Ik ben zeer benieuwd naar eventueel volgende verhalen!
⭐️⭐️⭐️⭐️
Oog om oog, tand om tand is Patricia’s debuut.
In het boek neemt Patricia je mee in het leven van Louise en Harry.
Ik ben zeer benieuwd naar eventueel volgende verhalen!