Kort, maar perfect tot het einde!
Toen ik begon met Grenzeloos te lezen dacht ik, wow Bam we vallen met de deur in huis en het verhaal begint aan een stevig tempo. Het verhaal speelt zich vooral af in Soest wat mij ook doet denken aan rust, maar wanneer er op een gewone ochtend een afgehakte hand wordt gevonden is er helemaal geen rust meer te vinden in het verhaal! Het is het begin van een reeks lugubere ontdekkingen, die op een manier beschreven worden en het verhaal op een perfecte manier heen en weer springt om je andere delen van het verhaal te vertellen... je kan zelf niet meer rustig zijn en moet verder lezen! De personages zijn perfect opgebouwd, het verhaal is vanuit alle kanten perfect opgebouwd en ja het doet je versteld staan van wat je telkens ontdekt. Letterlijk tot het einde. Want ook al kreeg je alle informatie, toch had je dat niet verwacht!
Grenzeloos is een redelijk kort verhaal, wat mij niet gemakkelijk bevalt. Maar dit verhaal was gewoonweg perfect.