Magisch, maar wat traag door mijn reading slump
Na De Harteloze Jager ben ik meteen begonnen in De Rebelse Heks. Ik zat er vanaf het begin echt in. Het verhaal is sfeervol en mysterieus, en precies gedetailleerd genoeg om je helemaal mee te laten leven. De fmc was leuk: eigenwijs, sterk en toch ook heel menselijk. Ik vond het fijn om haar te volgen en te zien hoe ze haar weg probeert te vinden in een wereld die niet bepaald makkelijk voor haar is.
Toch merkte ik al snel dat het boek me niet helemaal wist vast te houden, waarschijnlijk deels door mijn reading slump. Ik had moeite om volledig in het verhaal te komen. Het tempo voelde soms wat traag, waardoor ik af en toe even wegzakte, ook al zaten er zeker mooie momenten en sterke ideeën in.
Alles bij elkaar is De Rebelse Heks een leuke, sfeervolle fantasy met magie en spanning. Het is niet helemaal een boek dat me van begin tot eind gegrepen heeft, maar ik heb er zeker wel van genoten.
En natuurlijk super bedankt aan Zomer & Keuning dat ik dit boek mocht ontvangen!