Bloody Mary

ilonka.audiobooks 17 januari 2024
De Cocktailmoorden is een cosy crime-serie geschreven door de Moordwijven, een schrijverscollectief dat bestaat uit een aantal vrouwelijke Nederlandse thrillerauteurs.

In het eerste deel, ‘Bloody Mary’ , maken we kennis met Sylvia. De pas gescheiden Sylvia is stoer en gedreven maar ook naïef. Wanneer ze tijdens haar werk in Frankrijk een wel heel bijzonder voorstel krijgt ziet Sylvia dit als dé kans om inspiratie op te doen voor haar boek.

Door de vlotte levendige schrijfstijl komt het verhaal tot leven en is het niet moeilijk om met Sylvia mee te gaan tijdens haar zoektocht naar inspiratie. Het zegt wat over de auteur(s) als je na het lezen van zo’n kort verhaal het gevoel hebt een heel boek gelezen te hebben.

Een vermakelijk verhaal vol huiveringwekkende momenten waarin humor en misdaad elkaar ontmoeten. Een verhaal dat je leest met een glimlach in je hoofd maar ook met kippenvel op je armen, heerlijk!

Meer recensies van ilonka.audiobooks