Advertentie

Ik heb dit boek gekregen van Kosmos uitgevers. Het boek sprak me direct aan. Ik lees vaker boeken over tips om 'rijk te worden', maar dit boek verraste mij op een goede manier. In plaats van dat het vol staat met praktische tips over hoe je het beste kunt sparen voor je pensioen en hoe je moet budgetten, slaat dit boek een andere weg in. Het principe van ‘Having’ en daarmee rijk worden gaat namelijk over een manier van denken en bepaalde opvattingen. Het principe van ‘Having’ lijkt op het principe van ‘The Law of Attraction’ maar dan meer op financiële rijkdom gericht. Het is dus een spirituele manier van rijk worden.

Het boek leest lekker weg. Het is op een originele manier geschreven. In plaats van dat Suh Yoon Lee je letterlijk uitlegt wat ‘Having’ in houdt, lees je over de reis van Jooyun Hong, wie in de leer gaat bij Suh Yoon. Jooyun neemt je zo mee op haar eigen reis om rijk te worden met het principe van ‘Having’. Dit zorgt voor een speelse leeservaring die gecombineerd met de heldere uitleg van ‘Having’ je goed weet te boeien. Daarnaast is het goed te begrijpen voor jongvolwassenen tot en met ouderen.

De kaft van het boek is erg mooi en springt het uit op mijn boekenplank; het is een mooie compacte hardcover die handig mee te nemen is op, bijvoorbeeld, je treinreis. Ik zou dit boek zeker aanraden aan vrienden en familie, want je gunt het iedereen om op deze manier rijk te worden. Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en geef het boek 4,5 ster!

Reacties op: The Having

3
The Having - Suh Yoon Lee Jooyun Hong
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker