Leuk boek!

inkt en de sterren 07 augustus 2025
In Texel, het eerste deel van de Waddenliefde‑serie, neemt Susan Muskee je mee op een ontdekkingsreis naar haar eigen rust in een wandeltocht langs kusten van Texel.

Lisa voelt zich onstabiel in haar leven: werkkeuzes die blijven dringen, toekomstplannen die niet helder zijn, en een ex die nog altijd rondspookt in haar hoofd. Om de knopen door te hakken, boekt ze een vierdaagse tocht om het eiland bij ed. een symbolische tocht naar haar eigen innerlijke rust. Tot haar grote schrik ontmoet ze op haar eerste tussenstop… Jesse, haar ex, die exact hetzelfde plan blijkt te hebben gehad om naar hun favoriete eiland te gaan. Lisa krijgt van Cor en Marie ook nog wat mooi adviezen over haar altijd overdenken.
Worrying means you suffer twice. En gaat daardoor ook anders in het verhaal staan.

Het boek is een echte feelgood story met een flink wat humor en herkenbaarheid.
Het verhaal leest lekker weg en binnen korte tijd zit je er zo in, dat het lijkt of je zelf op Texel wandelt. Zelf ben ik groot fan van Texel en herkende veel in het boek.

Sterren
Cijfer: 8

Meer recensies van inkt en de sterren