Te leuk boek
Ik heb Vlieland, het tweede deel uit de serie Waddenliefde, met weer veel plezier gelezen. De boeken serie Waddenliefde trok me meteen omdat ik gek ben op de Waddeneilanden. Wie vind het nou niet fijn een mini vakantie in Nederland wat niet als Nederland voelt.
De sfeer van Vlieland komt prachtig naar voren: de natuur, het strand, de kleine gemeenschap. Ik voelde me tijdens het lezen echt even weggevoerd naar het eiland.
De hoofdpersoon Nora probeert een nieuwe start te maken voor haar boek in het vakantiehuisje van haar buurvrouw. Maar er komt maar niks op papier tot ze een ring vind in het zand met een mooie gravering. Nu opzoek naar de rechtmatige eigenaar.
Ben jij ook zo benieuwd hoe dit boek afloopt? Hij staat op koboplus of je kan de boeken kopen via susanmuskee
K geef dit boek:
.5 ster