A Sparkling Story Full of Warmth and Magic

Iris406 28 oktober 2025
Ik heb Rewitchd gelezen in het Engels en ik vond het echt een leuk boek en zeker een aanrader ! Hoewel ik normaal niet zo van magie houd, heeft dit boek me echt weten te betoveren. Vanaf de eerste bladzijde werd ik meegenomen in het verhaal, en telkens wanneer ik het even moest wegleggen, zat ik er bij het hervatten meteen weer helemaal in. Het voelde als een warm, comfortabel boek waarin je kunt wegkruipen, met precies de juiste dosis spanning en met een onverwachte uitkomst.

Wat ik erg waardeerde, is hoe het alledaagse leven ook een plek kreeg in het verhaal. De onzekerheden, het steeds klaar willen staan voor anderen en het verlangen om het goed te doen — dat voelde zo herkenbaar. Tegelijkertijd laat het boek zien hoe belangrijk het is om ook voor jezelf te zorgen, om in jezelf te geloven en voor jezelf op te komen. En vooral de boodschap heb vertrouwen in jezelf want je kunt het heus!

De personages waren warm, liefdevol en menselijk. Ik vond het oprecht jammer dat het verhaal voorbij was maar één ding is zeker: ik ga absoluut het volgende boek van deze schrijfster lezen!

Meer recensies van Iris406

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.