"Eerlijk, confronterend en hartverwarmend – een verhaal dat blijft hangen."

Iris406 29 april 2025
Zojuist Je bent prachtig uitgelezen, en ik wil eigenlijk meteen opnieuw beginnen met het boek. Vanaf de eerste bladzijde grijpt het verhaal je aan. Halverwege twijfelde ik even, het voelde kil aan, en ik raakte gefrustreerd door het gedrag van een van de personages. Maar juist daarin schuilt de kracht van dit boek: het is eerlijk, rauw en menselijk. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, wordt het warm en hartverscheurend mooi. Je leeft intens mee met de worstelingen van de familie, en voelt je aan het eind bijna thuis bij hen.
Het boek laat op indrukwekkende wijze zien hoe schaamte, schuld en liefde generaties kunnen verbinden én verdelen. Nu ik het uit heb, wil ik niets liever dan verder lezen—weten hoe het met hen verdergaat.
Een hartverwarmende en confronterend boek die laat zien hoe kwetsbaar en prachtig het leven kan zijn.

Meer recensies van Iris406