Tijdloos verhaal
Aangezien het volgende week Roald Dahl week is dit boek gelezen.
Veel boeken kende ik al van deze fantastische schrijver, maar dit boek nog niet.
De giraffe, de peli en ik is weer een makkelijk te begrijpen verhaal, tijdloos en vol fantasie waardoor het voor veel verschillende leeftijdsgroepen leuk is om te lezen.
Billy ziet een lege snoepwinkel, het is altijd al zijn droom om een snoepwinkel te beginnen. Op een dag gebeuren er ineens dingen in het huis, het is verkocht. De winkel die hier nu in is gekomen is een ladderloze glazenwasser. Billy gaat mee op hun eerste klus en beleeft daardoor allerlei avonturen.
Leuk om te lezen voor kinderen van de basisschoolleeftijd, maar zelf ook weer genoten van een heerlijk Roald Dahl boekje.