Hej Denemarken is geschreven door de Nederlandse auteur Svea Errson in samenwerking met Marelle Boersma bekend van de “Ik-Vertrek” thrillers.

In dit boek vertrekken Merel en haar vriend Robin naar Denemarken waar Robin een promotie kan maken in zijn huidige werk. Aangekomen in Denemarken worden het stel warm ontvangen door hun nieuwe buren. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, totdat er wat vreemde dingen gebeuren. Is iedereen wel zo blij met hun komst en waarom gedraagt Robin zich zo vreemd?

Menig Scandinavië thriller liefhebber zal zich aangetrokken voelen door de mooie Scandinavisch aandoende cover. Maar valt dat even tegen! Het boek geeft je niet dat typisch Scandinavië gevoel. Het verhaal had zich overal kunnen afspelen. Geschreven in een wat eenvoudige taal is het boek goed te lezen. De personages zijn goed uitgewerkt waardoor het verhaal ook goed te volgen is. Vanaf begin af aan voel je dat er iets niet pluis is in de avonturen van de wat naïeve merel en de dominante Robin, maar echt heel erg spannend is het verhaal niet. Al met al kent het verhaal wel leuke plotwendingen en wanneer je het allemaal denkt te weten, kom je er aan het eind achter dat het toch allemaal anders is.

Hej Denemarken is een boek dat je verzekerd van ontspannend leesplezier.

Reacties op: Lichte thriller voor een middagje ontspannend lezen

218
Hej Denemarken - Svea Ersson
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken