Goed maar beetje een anticlimax.

Jaimie 26 november 2021
Het verhaal ansich klopt helemaal. Over alles is nagedacht. Bepaalde begrippen worden uitgelegd zodat de lezer precies weet hoe of wat. Ik vond persoonlijk de stukjes die Sandy vertelde heel fijn en ontroerend. Je gaat ontzettend meeleven met haar en haar jeugd. De schrijfster weet het verhaal zo goed neer te zetten en te vertellen dat je mening over bepaalde personages gaan veranderen en aan ze gaat twijfelen. Ze weet het heel onopvallend te draaien. Heel knap als je dat op papier kan bewerkstelligen bij een lezer.

Het einde vond ik persoonlijk afgeraffeld en diep zonde in tegenstelling tot hoe sterk het boek was. Het was voor mij een anticlimax. Persoonlijk denk ik dat de schrijfster dit veel beter en genuanceerder had kunnen uitschrijven. Dat vond ik jammer en teleurstellend. Desalniettemin een heel goed en spannend boek om te lezen. Er gaan zeker meer boeken van Gardner volgen voor mij.

Meer recensies van Jaimie