Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Prima boek

Janneke Bouwman 03 oktober 2023
Dit was als luisterboek een prima ervaring. Het boek ontvouwt zich langzamerhand voor je. In Sneeuwval gaat de meeste aandacht uit naar Maura, die met een oude studievriend en diens gezelschap na een conferentie terechtkomt in een verlaten, van de wereld afgesneden dorp. De gebeurtenissen die volgen zijn een aaneenschakeling van 'op het verkeerde moment op de verkeerde plek zijn', wat eindigt in een grote catastrofe.

Het verhaal zit weer erg goed in elkaar en Tess Gerritsen schotelt haar lezers een aantal interessante personages voor, waaronder de jonge Rat met zijn hond Beer. Is hij Maura's redder of juist niet?
Wanneer op het eind alle puzzelstukjes in elkaar vallen heeft de auteur nog een paar verrassingen in petto, die je verbluft achterlaten. En nieuwsgierig naar het volgende deel, want hoe gaat het verder met Rat en met de verhouding van Maura met haar priester?
Gauw verder in de serie.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Janneke Bouwman