Fijn, klein boekje

Janneke Bouwman 19 augustus 2025
Gezinsverpakking is een fijn, klein boekje over een familie die landelijk bekend is maar - zo vertelt het verhaal - de wereld het liefst zoveel mogelijk buiten de deur houdt. Overigens hun goed recht; niemand heeft het recht om in andermans privacy te wroeten, zeker niet voor eigen gewin.
De verhalen zijn vermakelijk, gezellig, ontroerend en schotelen de lezer een hecht gezin voor. Het past perfect in het thema van de boekenweek 'Bij ons in de familie'. Ik denk dat elke familie zijn eigen verhaal hierbij kan bedenken, bij de een zal dat rooskleuriger zijn dan bij de ander maar bottomline: het is familie. Of je er nu gelukkig mee bent of niet.

Meer recensies van Janneke Bouwman

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!