Wegdromen naar Kroatië!
De kleine baai in Kroatië – Julie Caplin
Wanneer Maddie een zomer lang kan gaan werken op een luxejacht in de Adriatische Zee, springt ze een gat in de lucht. Het is een geweldige kans, ook al bestaat het werk vooral uit wachten op de chique gasten. Die gasten kan ze wel aan, denkt ze. Tot ze een van hen herkent: Nick, de broer van haar beste vriendin en wat haar betreft een eersteklas eikel.
Hoe kan het dan dat de vonken ervan afvliegen, elke keer dat ze elkaar tegenkomen? Op het moment dat ze voor anker gaan in een verborgen baai, ver weg van de bewoonde wereld, begint ze te beseffen dat Nick en zij misschien meer met elkaar gemeen hebben dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.
De kleine baai in Kroatië is deel vijf van de Romantic Escapes serie en alle delen zijn los van elkaar te lezen.
En iedereen die de winter beu is zal opvrolijken bij het zien van deze mooie zonnige cover. En wedromend over je volgende vakantiebestemming lijkt Kroatië ineens een uitstekende optie! Maar voor nu is het tijd om je in een dekentje te rollen en met een beker warme koffie of chocolademelk en een doos bonbonnetjes fijn te gaan lezen.
De schrijfstijl van Julie Caplin is prettig en beeldend, al lezend voel je de warme zonnestralen en waan je je in het mooie Kroatië. Je vaart mee op de Avanturista en beleeft alle avonturen mee.
Hoofdpersonage Maddie is een hardwerkende en zelfstandige jonge vrouw vol plannen voor de toekomst. Ook de andere personages worden levendig beschreven. Sommige onuitstaanbaar en sommige om bij weg te zwijmelen.
Er is volop romantiek, humor en meer dan genoeg drama, waardoor het verhaal blijft boeien en dat maakt dat De kleine baai in Kroatië perfect leesvoer is om alvast in vakantiestemming te komen of om mee te nemen de vakantiekoffer. Veel leesplezier!
3,5/4 ★
Bedankt HarperCollins voor dit recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.
3,5/4 ★