Vroeger woonden wij hier!
Dit boek was écht angstaanjagend goed?! Ik denk dat dit de juist omschrijving is want ik heb echt in tijden niet zo’n spannend boek gelezen. De schrijfstijl van Marcus is ontzettend beeldend en neemt je helemaal mee in het gevoel van de hoofdpersonage. De vibe van dit boek is mega creepy en spooky! Ik heb dit boek vanaf moment één met kriebels in mijn buik gelezen, maar ik kon ook echt niet stoppen met lezen want je wil weten hoe dit gaat aflopen.
Het plot daarin tegen had ik wel iets anders verwacht.. ik zit nog met zoveel vragen, want wat is er nou echt gebeurd?! Het verhaal is van begin tot eind eigenlijk heel bizar! Ik kijk enorm uit naar de verfilming, ondanks dat ik 100% zeker weet dat deze MEGA spannend gaat zijn.
Wat mij betreft absoluut een aanrader om te gaan lezen. Bedankt voor LS Uitgeverij voor dit recensie exemplaar!