Geweldig!

Jo Lien 29 juni 2025
Twilight - Stephenie Meyer -

Een geweldig boek! Daarmee is alles al gezegd. Ik heb hier zo geweldig hard van genoten! Ik kon me gemakkelijk in het hoofd van Bella (Haar echte naam is Isabella. Maar ze heeft liever dat iedereen haar Bella noemt) zetten.

~ Bella woont bij haar moeder in de stad tor als haar moeder met haar nieuwe lief op reis gaat. Dan moet ze naar een klein dorpje bij haar vader. Hij woont in het super klein huisje en daar is ze niet gelukkig. Ze wil zo snel mogelijk terug naar de stad. Op school wordt ze gelukkig goed opgevangen en maakt ze vriendinnen. Maar dan heb je die vreemde jongen die zonder reden vreselijk boos lijkt te zijn op haar. De eerste weken zegt hij niets en kijkt enkel boos. Tot hij opeens onklaar en zichzelf voorstelt. Bella is benieuwd naar hem. Hij lijkt altijd op het juiste moment bij haar te zijn. Hij lijkt bovennatuurlijk. Bella gaat op onderzoek en komt verschillende dingen te weten over deze mysterieuze jongen. Zo leert ze Edward beter kennen en wordt ze hopeloos verliefd. ~

Veel leesplezier!!

Meer recensies van Jo Lien