Tot op de bodem
Recensie tot op de bodem
Van uitgeverij april books kreeg ik het boek tot op de bodem om te mogen lezen en recenseren.
De cover vind ik prachtig.
De Kleuren, de afbeelding.
Het spreekt me heel erg aan.
Het maakt samen met de titel van het boek nieuwsgierig naar het verhaal.
Het verhaal zit vol gevoel, het wisselt tussen bram en Maarten en dat maakt dat je beide beter leert kennen en ook echt feeling met ze krijgt.
De auteur snijdt heftige thema's aan maar doet dit op een prettige en respectvolle manier.
Ik voel de emoties en liefde tussen de personages echt goed binnen komen en ben dan ook erg gehecht aan ze geworden.
Als ik het boek dichtsla voel ik een gemis.
Wat zou ik bram en Maarten nog even wat langer bij me hebben gehad.
Het is een liefdevol verhaal maar ook echt, met gebeurtenissen die ieder van ons kan overkomen.
Ik leefde van begin tot eind echt mee en had regelmatig even een knuffel willen geven aan bram of Maarten.
Ook het zusje van Maarten vond ik een erg leuk personage, ik zou haar graag hebben ontmoet.
De personages zouden zo je broer zus of vrienden kunnen zijn, ze zijn echt.
Dit verhaal krijgt van mij dan ook 5 hele sterren.
Bedankt april books voor het mogen lezen van dit boek!
De cover vind ik prachtig.
De Kleuren, de afbeelding.
Het spreekt me heel erg aan.
Het maakt samen met de titel van het boek nieuwsgierig naar het verhaal.
Als ik het boek dichtsla voel ik een gemis.
Wat zou ik bram en Maarten nog even wat langer bij me hebben gehad.
De personages zouden zo je broer zus of vrienden kunnen zijn, ze zijn echt.
Dit verhaal krijgt van mij dan ook 5 hele sterren.
Bedankt april books voor het mogen lezen van dit boek!