Barbaarse liefde!
Recensie Barbaarse liefde van ruby dixon
Van october/april books ontving ik het nieuwe deel van de serie van ruby dixon.
Ik had helemaal zin om in dit deel te starten omdat het vorige deel me erg verrast en vermaakt had.
Zou dit deel ook weer zo vermakelijk zijn?
Het antwoord is JA!
We maken kennis met Kira en alien Aeheko, Kira voelde gelijk voor mij als een vriendin.
Aeheko was ook weer zo'n fijn personage, ik vond hem enorm zachtaardig!
Als ik ontvoerd zou worden door aliens dan hoop ik ook een Aeheko tegen te komen.
Ook zijn humor kon ik erg waarderen.
Er zitten natuurlijk wat Spicy momenten in het verhaal, zoals ook in het vorige deel.
Als je hier dus niet van houdt is dit geen boek voor je.
Voor mijzelf vind ik het niet storend.
Het is fijn om steeds een beetje meer over de vrouwen en alien bewoners te lezen, de planeet voelt als een bijzondere plek en zou ik graag nog vaker bezoeken!
Er zit in het verhaal ook de nodige spanning en een aantal plotwendingen die verrassend zijn maar zeker welkom.
De prachtige cover ( en zo ook de vorige ) maken het helemaal af.
Het nawoord van de auteur laat ons weten waarom ze dit is gaan schrijven en van mij mag ze gerust nog heel wat schrijven over deze aliens en hun vrouwen!
Ik kijk alvast weer uit naar het volgende deel!!
Van october/april books ontving ik het nieuwe deel van de serie van ruby dixon.
Zou dit deel ook weer zo vermakelijk zijn?
Het antwoord is JA!
Aeheko was ook weer zo'n fijn personage, ik vond hem enorm zachtaardig!
Ook zijn humor kon ik erg waarderen.
Als je hier dus niet van houdt is dit geen boek voor je.
Voor mijzelf vind ik het niet storend.
De prachtige cover ( en zo ook de vorige ) maken het helemaal af.
Ik kijk alvast weer uit naar het volgende deel!!