Vakantievibes en een ondeugende tweeling

JoëllavdB 14 juni 2024
Mare vertrekt met man Alex, haar ondeugende tweeling Joep en Jonas én baby Luna naar Toscane om daar een jaar te werken. Aangekomen bij het droomkasteel waar ze de PR voor gaat doen, wacht haar een onaangename verrassing (ik ga dit natuurlijk niet verklappen). Ondanks deze tegenslag zet Mare door en weet ook nog te genieten van haar verblijf in Italië. Nieuwe mensen kruisen haar pad en vriendschappen worden gesloten.Het verhaal heeft een heerlijke vakantievibe, met name door de beschrijvingen van het Toscaanse leven en de Italiaanse gewoontes. Daarnaast zorgen de tweeling Joep en Jonas voor de nodige hilarische momenten. Genoeg te lachen dus!

Meer recensies van JoëllavdB